Шмигаль – Лісовому, Камишіну та Федорову: Нехай ваш професійний досвід і навички допоможуть у реалізації поставлених завдань

Київ. 21 березня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Прем’єр-міністр Денис Шмигаль подякував Сергію Шкарлету та Павлу Рябікіну за виконану роботу в уряді та побажав новим очільникам міністерств реалізації поставлених завдань в інтересах України.

“Верховна Рада підтримала звільнення міністра освіти і науки Сергія Шкарлета та міністра з питань стратегічних галузей промисловості Павла Рябікіна. За ці кілька років на державу випало багато викликів і завдань, пов’язаних із пандемією та повномасштабною війною. Це були непрості часи, і я вдячний міністрам за їхню щоденну кропітку роботу”, – написав Шмигаль у телеграм-каналі.

Водночас прем’єр наголосив, що попереду не менш складні випробування: перемога у війні, відновлення, розбудова сучасної освіти, розвиток української науки та промисловості, у зв’язку з чим перед новими урядовцями стоять високі та амбітні цілі.

“Оксен Лісовий – на посаді міністра освіти і науки. Олександр Камишін – на чолі Мінстратегпрому. Михайло Федоров – на новій посаді віцепрем’єра з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій. Нехай ваш професійний досвід і навички допоможуть у реалізації поставлених завдань на користь України та українського народу”, – підсумував він.

Джерело: https://t.me/Denys_Smyhal/4797

administrator

Related Articles