Дитячий фонд ООН UNICEF інвестує EUR4,8 млн у відновлення ліцею в Ірпені

Київ. 22 березня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Дитячий фонд ООН UNICEF інвестує EUR4,8 млн у відновлення Ірпінського ліцею №3, повідомив мер міста Олександр Маркушин.

“Після багатьох зустрічей, перемовин і обговорень нарешті я можу сказати – ми починаємо відбудову Ірпінського ліцею №3. Усі роботи фінансуються Дитячим фондом ООН – UNICEF. Загалом на цей проєкт виділено EUR 4,8 млн”, – написав Маркушин у телеграм-каналі.

Він повідомив, що напередодні в UNICEF за тендерною процедурою обрали підрядника, уже підписано договір і будівельники приступили до роботи.

“Роботи планують завершити у вересні, тож у новому навчальному році 1 500 ірпінських дітей зможуть повернутися до рідного ліцею”, – повідомив Маркушин.

Він також нагадав, що за програмою фінансової підтримки UNICEF також облаштовано сучасні укриття в десяти освітніх закладах Ірпінської громади.

Як повідомила заступниця голови Представництва UNICEF в Україні Віра Мендонка, UNICEF наразі відбудовує та ремонтує 114 навчальних закладів у всій Україні.

Джерело: https://t.me/markushyn/4257

administrator

Related Articles