Агрохолдинг "Континентал" завершив весняну посівну на 106 тис. га

Київ. 26 травня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – “Контінентал Фармерз Груп” завершила весняну сівбу ярих культур і картоплі, під які відвела понад 104 тис. га і 2 тис. га відповідно, повідомила пресслужба агрохолдингу.

“Цьогорічна посівна кампанія мала свої труднощі. Через затяжні дощі та низький температурний режим роботи проводилися з перервами, а завершення посівної дещо відтермінували. Однак сприятлива погода, прогнозована найближчим часом, дасть змогу компенсувати зміщення календарних термінів і в підсумку досягти планових фаз розвитку культур. Налаштовані отримати рівномірні сходи на всіх площах”, – процитувала пресслужба генерального директора агрохолдингу Георга фон Нолкена.

За даними “Контінентал Фармерз Груп”, у структурі посівних площ – соняшник, кукурудза, соя та ріпак, цукрові буряки та гречка.

Наразі проводиться захист посівів, міжрядний обробіток. Триває підготовка до збирання врожаю, під який відведено понад 185 тис. га площ.

Агрохолдинг “Мрія” і компанія CFG, об’єднані під назвою “Контінентал Фармерз Груп”, працюють як єдиний бізнес з листопада 2018 року, коли “Мрія” уклала угоду з міжнародним інвестором Salic UK про продаж активів.

Salic заснована 2012 року. Її єдиним акціонером є Державний інвестиційний фонд Саудівської Аравії, який інвестує у виробництво сільськогосподарської та тваринницької продукції.

administrator

Related Articles