Шмигаль: Україна має бути країною з найкращими цифровими соціальними рішеннями

Київ. 9 червня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Прем’єр-міністр Денис Шмигаль вважає, що Україна потребує нового соціального договору, що відповідатиме реаліям і сучасним світовим підходам.

“Україна потребує нового соціального договору, що відповідатиме реаліям і сучасним світовим підходам. Тому один із десяти пріоритетів уряду на цей рік – реформа соціальної сфери”, – написав Шмигаль у телеграм-каналі за результатами наради з міністеркою соціальної політики Оксаною Жолнович, головою профільного комітету Верховної Ради Галиною Третьяковою та заступницею глави Офісу президента Юлією Соколовською.

Прем’єр зазначив, соціальні послуги та виплати мають бути максимально адресними, для цього уряд створює Єдиний соціальний реєстр та Єдину інформаційну систему.

“Підтримка починається з послуги і доповнюється виплатою за потреби”, – наголосив Шмигаль.

За його словами, Україна має стати країною з найкращими цифровими соціальними рішеннями, де всі послуги та виплати диджиталізовані.

“Продовжуємо працювати над впровадженням загальнообов’язкової накопичувальної пенсії. Підтримуємо тих, хто цього справді потребує. Формуємо в Україні людиноцентричну соціальну сферу”, – підсумував він.

Джерело: https://t.me/Denys_Smyhal/5349

administrator

Related Articles