MIGA розглядає надання Dragon Capital до $10 млн воєнної страховки для M10 Lviv Industrial Park

Київ. 13 червня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Багатостороннє агентство з гарантування інвестицій (MIGA) з Групи Світового банку розглядає надання гарантій від воєнних ризиків на суму до $10 млн для M10 Lviv Industrial Park.

Як повідомляють на сайті MIGA, інвестор індустріального парку подав заявку на гарантії строком до 10 років.

У повідомленні зазначено, що реалізація проєкту дасть змогу підтримати економічну активність України, надасть компаніям змогу продовжити діяльність в умовах війни та зберегти робочі місця. Крім того, проєкт парку узгоджується зі стратегією Групи Світового банку щодо залученості під час конфліктів і кризових ситуацій.

Як повідомлялося, будівництво першої черги індустріального парку “M10” у Львові планується завершити в другій половині 2023 року.

Наприкінці 2021 року повідомлялося, що Dragon Capital розпочав будівництво першої черги індустріального парку Lviv Industrial Park – сухого складського комплексу площею 14,4 тис. кв. м на ділянці 2,7 га. Територія Lviv Industrial Park охоплює площу 23,5 га і складається з шести ділянок, спланованих під складські та виробничі приміщення загальною площею 140 тис. кв. м.

Загальна вартість проєкту становить $70 млн. Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) 2022 року схвалив інвестиції розміром $24,5 млн у 35% індустріального парку.

За даними Opendatabot, власником ТОВ “Індустріальний парк М10” є ТОВ “Керуюча компанія “Рясне-2” (18,69%) і кіпрська Ukrainian Industrial Property Holding Limited (UIPH, 81,31%), бенефіціаром – Томаш Фіала.

Dragon Capital – одна з найбільших інвестгруп в Україні у сфері інвестицій та фінансових послуг, що надає повний спектр інвестиційно-банківських та брокерських послуг, прямих інвестицій, управління активами інституційних, корпоративних і приватних клієнтів. Компанія заснована у 2000 році в Києві. Одним із ключових напрямів діяльності компанії Dragon Capital є інвестиції в ринок нерухомості.

Джерело: https://www.miga.org/project/m10-industrial-park-ukraine

administrator

Related Articles