Зеленський проговорив на оперативних нарадах створення корпусу морської піхоти

Київ. 27 червня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки на фронт у понеділок обговорив створення корпусу морської піхоти.

“Кілька оперативних рішень. Ще раз обговорили створення Корпусу морської піхоти. Усі деталі чіткі, абсолютно зрозумілі: організація, тренування, постачання… Морську піхоту та всі елементи наших сил оборони зміцнюємо”, – сказав він у відеозверненні в ніч із понеділка на вівторок.

“Сьогодні по всіх напрямках у наших воїнів було просування вперед, і це щасливий день. Побажав хлопцям побільше таких днів”, – сказав він.

” Насичений день, багато емоцій. Мав честь нагородити наших воїнів, подякувати особисто, потиснути руку. Дякую за всі ваші слова підтримки, хлопці! Дякую за обійми – дуже теплі – усім сьогодні. І дякую за ваші шеврони: це надзвичайно почесно для мене”, – сказав також Зеленський.

Зеленський наголосив на “вчорашніх переговорах із партнерами, зокрема з президентом Байденом, насамперед про постачання зброї. І сьогодні, де саме ця зброя дасть більше сил, більше захисту життя українців. І наблизить нашу перемогу – це головне”.

Джерело https://t.me/V_Zelenskiy_official

administrator

Related Articles