"Алло" у II кв-2023 відкрила 2 нових магазини і відновила роботу ще п'яти

Київ. 3 липня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Мережа національного маркетплейсу “Алло” у другому кварталі 2023 року відновила роботу п’яти магазинів і відкрила два нових, включно з пілотною торговою точкою нового формату Алло Express, повідомила пресслужба компанії.

“Ми продовжуємо розвивати мережу “Алло” і відновлюємо роботу магазинів, які тимчасово не працювали або були пошкоджені. Також у “Алло” з’явився новий формат магазинів “Алло Express” – точка видачі замовлень з продажем потрібних аксесуарів. Протягом місяця наша перша точка видачі демонструє хороший результат. Тривають підготовчі роботи з відкриття другого АЛЛО Express у Києві”, – процитовано в релізі слова директора із розвитку та форматів компанії “Алло” Миколи Астапова.

Як повідомлялося, 11 квітня новий “Алло” з’явився в Новояворівську (вул Бандери, 18) у Львівській області. Компанія запланує його розширення. 1 червня в Софіївській Борщагівці Київської області розпочала роботу точка видачі “Алло Express”.

Протягом другого кварталу відновили роботу флагманські “Алло МАХ”, що постраждали торік від російських ракетних ударів, у Харкові (вул. Сумська, 39) та Одесі (вул. Комплекс будівель і споруд, 1).

Відновлено також роботу магазину в Харкові (пл. Конституції, 1) і Дніпрі (ТРЦ “Експрес” на Вокзальній площі, 13). У Полтавській області проведено ремонтні роботи з оновлення фасаду магазину в Горішніх Плавнях, на проспекті Героїв Дніпра, 37.

У червні розпочато ремонтні роботи в Черкаській області, буде переформатовано магазин “Алло” за адресою: Сміла, вулиця Соборна, 91Б.

ТОВ “АЛЛО” створено 1998 року. У мережу групи станом на 3 липня входять 294 шоуруми під брендами “АЛЛО Мах” і “АЛЛО”, магазини “Mi” і магазини під брендами телеком-операторів.

За даними ресурсу opendatabot, учасниками ТОВ “АЛЛО” є ПП “Дніпроінвест 2016” (95,19%), Дмитро Деревицький (3,6%), Максим Раскін (1,21%). Кінцевим бенефіціаром зазначено Деревицького.

administrator

Related Articles