Качмарек залишив посаду президента польського Getin Holding і голови наглядової ради його дочірнього Ідея Банку

Київ. 3 липня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Піотр Качмарек (Piotr Kaczmarek) 30 червня залишив посаду голови наглядової ради підконтрольного польському Getin Holding Ідея Банку після того, як обіймав її дев’ять років.

Згідно з інформацією банку, оприлюдненою в системі розкриття інформації з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР), Качмарек надіслав заяву про звільнення за власним бажанням 15 червня, на його посаду поки що нікого не обрано.

Раніше, 22 травня, польський Getin Holding сповістив, що Качмарек з 30 червня залишає посаду президента холдингу. Зазначалося, що Качмарек обґрунтував свій відхід із Getin Holding важливими особистими причинами.

На роль виконувача обов’язків президента Getin Holding з 1 липня призначено його ексвіцепрезидента Петра Мялковського (Piotr Miałkowski). У 2000-2018 роках він працював у фінансових підрозділах Bank Pekao S.A.

Згідно з даними Нацбанку України, станом на початок травня 2023 року Ідея Банк за розміром активів посідав 25-те місце (10,09 млрд грн) серед 65 банків, що діяли в країні.

До війни Getin Holding двічі укладав попередні угоди про продаж української “дочки”, проте обидва рази вони зривалися.

administrator

Related Articles