Фінляндія продовжує обмеження на в'їзд для громадян Росії

Гельсінкі. 7 липня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Неділові поїздки російських громадян до Фінляндії та через цю країну до решти Шенгенської зони будуть, як і раніше, обмежені до подальшого повідомлення, повідомила в четвер пресслужба фінського МЗС.

“Сьогодні, у четвер, уряд ухвалив постанову з цього приводу, яка набуде чинності наступного понеділка. Одночасно буде посилено обмеження для ділових мандрівників, власників нерухомості та студентів”, – ідеться в повідомленні.

За даними пресслужби, у майбутньому діловим мандрівникам буде дозволено подорожувати тільки до Фінляндії, це означає, що транзит до інших країн буде заборонено. Крім того, ділові мандрівники повинні будуть мати вагому причину для особистого візиту до республіки. Власники нерухомості також зобов’язані мати підстави для особистої присутності.

У фінському МЗС зазначили, що російським учням буде дозволено брати участь тільки в навчанні, яке веде до отримання ступеня, або в навчанні, завершеному в рамках ступеня (наприклад, навчання за обміном), а не, наприклад, у народних середніх школах.

administrator

Related Articles