Шмигаль обговорив з адміністратором USAID відновлення енергетичної системи України

Київ. 19 липня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль зустрівся з адміністратором USAID Самантою Пауер, яка перебуває в Україні з черговим візитом.

“Подякував за надання нового пакета гуманітарної допомоги в розмірі $500 млн і $250 млн на підтримку сільського господарства України. Росія вкотре ставить під загрозу продовольчу безпеку у світі. Розповів про шляхи продовження “зернової ініціативи” та кроки із розбудови прикордонної інфраструктури. Обговорили відновлення енергетичної системи – допомога агентства в цьому напрямку для нас дуже важлива”, – написав Шмигаль у телеграм-каналі.

Він зазначив, що уряд також зосереджений на підтримці малого та середнього бізнесу через кредитні та грантові програми та реалізацію реформ, і подякував USAID за послідовну допомогу.

У зустрічі також узяли участь перша віцепрем’єр-міністерка України – міністр економіки Юлія Свириденко, міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олександр Камишін та міністр юстиції України Денис Малюська.

Джерело: https://t.me/Denys_Smyhal/5639

administrator

Related Articles