Безкоштовний вебінар для ветеринарів, кураторів притулків і перетримок, а також власників тварин та всіх небайдужих

 

Запрошуємо на вебінар канадської організації “Ветеринари без кордонів” – 27 липня, о 19:00 за київським часом.

Лекторка – Мері Енджілі, спеціалістка з поведінки тварин, в минулому, помічниця ветеринара, авторка статей щодо покращення взаємодії людей і тварин, с фокусом на безсилові методи. Вона є власницею та менеджеркою компанії з тренування собак “Mary Angilly Dog Training” і працює в стилі, який заперечує використання сили.

Вебінар буде присвячений вивченню доступних підходів до навчання собак та котів, які можуть використовувати в притулках для тварин, а також спеціалісти в галузі здоров’я тварин та власники домашніх улюбленців в Україні та за її межами. Під час цього вебінару Мері поділиться порадами та хитрощами щодо того як допомогти тваринам у притулках або тим, що недавно були усиновлені в родини, аби вони швидше звикли до свого нового середовища, з особливим наголосом на їх благополуччі.

Вебінар буде синхронно перекладатися українською мовою.

Реєстрація за посиланням

Ветеринари без кордонів Канада з початку повномасштабного вторгнення підтримують українських тварин та громади, що постраждали від війни. Крім безпосередньої допомоги з їжею, медикаментами та лікуванням, ми хочемо долучитися до розвитку сильної української спільноти професіоналів, що опікуються добробутом тварин. Саме для цього ми розпочинаємо цю серію безкоштовних вебінарів.

administrator

Related Articles