У Солом'янському та Святошинському районах столиці в результаті падіння уламків БПЛА пошкоджено нежитлові приміщення

Київ. 2 серпня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – У ніч проти середи, внаслідок падіння уламків БПЛА у Солом’янському та Святошинському районах Києва пошкоджено нежитлові приміщення, в останньому також сталося займання дерева, інформація про постраждалих не надходила.

“У Солом’янському районі є пошкодження нежитлового приміщення. У Святошинському після падіння уламків БПЛА горить дерево”, – поінформував Кличко.

Крім того, начальник Київської міської військової адміністрації (КМВА) Сергій Попко повідомив, що у Святошинському районі також зафіксовано пошкодження об’єкту інфраструктури.

“У Солом’янському та Святошинському районах зафіксовано пошкодження нежитлових приміщень. Є загоряння. Інформація про постраждалих на цей момент не надходила. Усі екстрені служби задіяні”, – написав Попко.

Пізніше Кличко додав “Також надійшло повідомлення екстреним службам про вибух у Голосіївському районі. Інформація уточнюється”.

До цього мер Києва написав про вибухи в столиці та роботу систем ППО, а також повідомив, що “на Київ слідує група БпЛА” і закликав громадян перебувати в укриттях.

Джерело: https://t.me/VA_Kyiv/2609

https://t.me/vitaliy_klitschko/2239

administrator

Related Articles