Ferrexpo поінформувала про зміни в раді директорів компанії

Київ. 2 серпня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Гірничорудна компанія Ferrexpo з активами в Україні оприлюднила кадрові зміни в раді директорів компанії, які відбулися в першому півріччі поточного року.

Згідно з піврічним звітом компанії в середу, невиконавчий директор Ferrexpo plc Фіона МакОлей (Fiona MacAulay) покинула групу 1 серпня поточного року, пішовши з посади члена комітету з аудиту.

Також повідомляється, що 1 липня 2023 року Лучіо Дженовезе (Lucio Genovese) тимчасово перейшов зі статусу невиконавчого голови у статус виконавчого голови після виходу у відставку Джима Норта (Jim North) з посади генерального директора групи 30 червня 2023 року. Уточнюється, що 25 травня 2023 року Джим Норт пішов із посади виконавчого директора компанії.

Крім того, 25 травня 2023 року незалежний невиконавчий директор Ferrexpo Анн-Крістін Андерсен (Ann-Christin Andersen) пішла з компанії та зі складу ради директорів. Водночас невиконавчу директорку Наталію Поліщук призначено головою комітету групи з охорони здоров’я, безпеки, довкілля та суспільства (HSEC) замість Анн-Крістін Андерсен.

25 травня 2023 року фінансового директора групи Миколу Кладієва призначено виконавчим директором компанії.

Ferrеxpo належить 100% акцій ПрАТ “Полтавський ГЗК”, 100%-ва частка ТОВ “Єристівський ГЗК” і 99,9%-ва – ТОВ “Біланівський ГЗК”.

administrator

Related Articles