"Кернел" у сезоні-2023 відведе під озимі культури 100 тис. га

Київ. 25 серпня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Агрохолдинг “Кернел”, один із найбільших в Україні, планує під час осінньої посівної кампанії 2023 року засіяти озимими культурами понад 100 тис. га, повідомила пресслужба агрохолдингу у фейсбуці.

Згідно з повідомленням, у “Кернел” уже посіяно майже 60% ріпаку. Незважаючи на складні умови та нові ракетні удари по агроіндустрії, кампанія стартувала вчасно. Кластери агробізнесу якісно виконують технологічний процес. Для цього є повне матеріально-технічне забезпечення.

Водночас на низці локацій екстремально високі температури повітря сильно ускладнюють перебіг посівної.

“Оптимізувати ресурси допомагають наші рішення у точному землеробстві. Використовуємо карти-завдання для диференційованого посіву та внесення добрив. Їх створює служба моделювання та моніторингу технологій у рослинництві в кооперації з агрономічною службою. Фахівці розраховують норму на кожну ділянку поля відповідно до її агрохімічних показників, рівня забезпечення поживними елементами та потенціалу ґрунтів”, – розповіли в агрохолдингу, додавши, що такі рішення підвищують врожайність і прибутковість українських аграріїв.

Джерело: https://www.facebook.com/photo?fbid=684553307045948&set=a.293746566126626

administrator

Related Articles