Кулеба в Парижі зустрівся з провідними компаніями французького військово-промислового комплексу

Київ. 29 серпня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба повідомив, що провів у Парижі зустріч із провідними компаніями французького військово-промислового комплексу, багато з яких уже прийняли запрошення на Форум оборонної промисловості України.

“У Парижі я зустрівся з низкою провідних компаній французького військово-промислового комплексу, що входять до Асоціації виробників GICAT. Багато з них уже прийняли запрошення на Форум оборонної промисловості України. Ми обговорили конкретні українсько-французькі проєкти співпраці та спільного виробництва”, – написав міністр у твіттері.

Як повідомлялося, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба цього тижня відвідає Чеську Республіку, Французьку Республіку та Королівство Іспанія. Як повідомили в МЗС, 29-30 серпня в Парижі міністр проведе переговори з керівництвом Франції та провідними компаніями французького оборонно-промислового комплексу. На запрошення французької колеги Катрін Колонни він також стане почесним гостем конференції французьких послів.

Джерело: https://twitter.com/DmytroKuleba/status/1696483485328773310

administrator

Related Articles