De Beers у серпні знизила продаж на 42% р/р, до $370 млн

Київ. 30 серпня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Алмазодобувна компанія De Beers під час сьомого цьогорічного циклу продажу реалізувала продукцію на загальну суму $370 млн, ідеться в повідомленні Anglo American plc, що контролює De Beers.

Це на 42% нижче за рівень річної давності ($638 млн) і на 10% нижче за результат попереднього сайту ($411 млн).

Сьомий цикл продажу цього року відбувся з 14 до 29 серпня.

Сайтхолдери виявили обачний підхід до своїх закупівель протягом сьомого циклу продажу, “з огляду на переважну економічну ситуацію, що призводить до зниження попиту споживачів клієнтів на ювелірні вироби з діамантами на ключових ринках, а також традиційно нижчі середні рівні торгівлі в літній період”, прокоментував глава компанії Ел Кук.

Раніше галузеве агентство Rapaport повідомляло, що De Beers дозволить своїм сайтхолдерам відкласти закупівлю до половини належних їм обсягів алмазної сировини на початок 2024 року на тлі млявого споживчого попиту і високих запасів у midstream.

Клієнти отримали від De Beers дозвіл не купувати алмази вагою від 1 карата зі своєї алокації до кінця 2023 року. Дозвіл стосується від 25% до 50% від вартості деяких боксів і поширюється на торгові сесії у вересні, жовтні та грудні (8-10 цикли продажу). Дозвіл не діяв під час серпневого сайту, повідомили джерела Rapaport.

administrator

Related Articles