"Метінвест" передав військовим іще 250 дронів на загальну суму 10 млн грн

Київ. 5 вересня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Гірничо-металургійна група “Метінвест” передала Сухопутним військам Збройних сил України ще 250 дронів на загальну суму 10 млн грн.

“Сухопутні війська ЗСУ отримали від Групи “Метінвест “250 дронів різних модифікацій. Техніку загальною вартістю 10 млн грн надано безплатно в межах мілітарної ініціативи “Сталевий фронт” Ріната Ахметова”, – ідеться в повідомленні групи на офіційному сайті.

Як повідомляється, з початку повномасштабної війни “Метінвест” передав різним підрозділам Сил оборони України понад 1500 БПЛА. На фронті це затребувана військова техніка, яку використовують для розвідки, наведення, коригування ударів, знищення цілей і збору інформації про влучання.

Нещодавно чергову партію “пташок” отримала військова частина 27 Сухопутних військ ЗСУ. Серед наданого – 200 FPV-дронів, 30 дронів DJI Mavic FMC та 20 дронів DJI Mavic 3T з тепловізорами. Раніше бригада спеціального призначення “Азов” Нацгвардії України отримала від “Метінвесту” велику партію авто й обладнання на 40 млн грн.

Загалом за півтора року повномасштабної війни “Метінвест” спрямував 2 млрд грн на підтримку української армії в рамках мілітарної ініціативи “Сталевий фронт” Ріната Ахметова.

Джерело: https://metinvest.media/ua/page/ptashki-na-10-mln-metnvest-peredav-zsu-shche-250-dronv

administrator

Related Articles