Кількість поранених від удару по Костянтинівці збільшилася до 34 – заступник голови ОП

Київ. 6 вересня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Обстріл російськими окупантами центрального ринку в м. Костянтинівка Донецької області забрав життя 16 мирних жителів, 34 людини дістали поранень і травм, повідомив заступник глави Офісу президента України Олексій Кулеба.

“Станом на цей момент уже відомо про 16 загиблих, ще 34 – поранені, травмовані. На місці працюють усі екстрені служби, військова адміністрація. Надається уся необхідна допомога постраждалим”, – написав Кулеба в середу у твіттері.

Як повідомлялося, обстріл розпочався близько 14:00 середи. Унаслідок влучання снарядів у торговельних павільйонах ринку виникла пожежа. Пошкоджені 20 магазинів, лінії електропередач, адміністративна будівля та п’ятий поверх житлового будинку, згоріли легкові автомобілі та вісім торгових об’єктів.

Раніше станом на 16:00 повідомлялося про 16 загиблих і 31 пораненого. Під завалами ще перебувають люди, пошуково-рятувальна операція триває.

Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів і звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України).

Джерело: https://t.me/OleksiyKuleba/3646

administrator

Related Articles