АМКР призначив польського менеджера заступником гендиректора з персоналу та питань євроінтеграції

Київ. 7 вересня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Криворізький гірничо-металургійний комбінат ПАТ “ArcelorMittal Кривий Ріг” (АМКР, Дніпропетровська обл.) призначив заступником генерального директора з персоналу, корпоративних комунікацій та питань євроінтеграції Анджея Випиха (Andrzej Wypych).

Згідно з інформацією компанії, опублікованою в четвер увечері у фейсбуці, Анджей Випих відповідатиме за адміністрування та реформування системи управління персоналом і системи мотивації персоналу відповідно до європейських стандартів, а також за побудову позитивної взаємодії із зацікавленими сторонами, включно зі співробітниками підприємства, жителями Кривого Рогу, медіа тощо.

Раніше Випих був членом наглядової ради “ArcelorMittal Польща”. Має значний досвід побудови систем управління персоналом на інших підприємствах групи, включно з “ArcelorMittal еміртау”, а також тривалий час працював на різних посадах у компанії International Paper.

“ArcelorMittal Кривий Ріг” – найбільший виробник сталевого прокату в Україні. Спеціалізується на випуску довгомірного прокату, зокрема, арматури і катанки.

ArcelorMittal володіє в Україні найбільшим гірничо-металургійним комбінатом “ArcelorMittal Кривий Ріг” і низкою малих компаній, зокрема, ПАТ “ArcelorMittal Берислав”.

Джерело: https://www.facebook.com/ArcelorMittalUA

administrator

Related Articles