Директор столичного "Льодового стадіону" готується до звільнення після скандалу з тендером – Гутцайт

Київ. 11 вересня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Президент Національного олімпійського комітету України, міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт заявляє, що директор державного підприємства “Центральна учбово-тренувальна база “Льодовий стадіон” (Київ) Павло Андрєєвський готується до звільнення після скандалу з тендером.

“Директор зараз готується на звільнення. Я такого не можу пробачити. Якщо він не розуміє, що в країні війна, а він оголошує на 300 млн грн тендер…”, – сказав він в ефірі національного телемарафону в понеділок.

За словами міністра, тендер на проведення капітального ремонту будівель “Льодового стадіону” і тенісних кортів було скасовано після того, як він зв’язався з Андрєєвським і закликав це зробити.

Як повідомлялося, у серпні в ЗМІ з’явилася інформація, що нібито в Києві під час війни планують створити Національний тенісний центр, у зв’язку з чим оголосили тендер на ремонт будівель і тенісних кортів майже на 308 млн грн.

Пізніше директор “Льодового стадіону” Андрєєвський заявив, що тендер на проведення капітального ремонту будівель і тенісних кортів було оголошено помилково, його скасовано.

administrator

Related Articles