ДІАМ опрацювала понад 240 тис. звернень замовників за два роки

Київ. 18 вересня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Державна інспекція архітектури та містобудування (ДІАМ) за два роки своєї роботи опрацювала понад 240 тис. звернень замовників щодо одержання дозвільних документів і прийняття об’єктів в експлуатацію, повідомляють у пресрелізі Держінспекції, яка здійснює державний архітектурно-будівельний контроль і нагляд із 15 вересня 2021 року.

Як повідомляє пресслужба, загалом за цей період опрацьовано понад 240 тис. звернень (повідомлень про початок виконання будівельних/підготовчих робіт, декларацій про готовність об’єкта до експлуатації, звернень щодо видачі дозволу на виконання будівельних робіт та звернень щодо видачі сертифіката про прийняття об’єктів в експлуатацію, а також змін до документів).

Серед лідерів за кількістю поданих звернень – Київська область (44 653), Львівська (19 718), Закарпатська (13 013), Вінницька (12 794), Волинська (12 504). Найактивнішими залишаються області, віддалені від активних бойових дій, але з кожним днем темпи будівництва поновлюються, зокрема на деокупованих територіях країни.

Джерело: https://diam.gov.ua/news/diam-za-2-roky-oplatsiuvala-200000-zvernen-hromadian-u-sferi-budivnytstva

administrator

Related Articles