Онлайн тренінг “Домедична допомога та тактична медицина”

Військовий час вносить значні корективи у звичний плин життя, зокрема – вимагає нових навичок, вмінь і швидкого реагування на небезпечні та кризові ситуації. Особливо це стосується прифронтових територій та звільнених громад. Зокрема, важливим є вміння надати екстрену домедичну допомогу у кризових ситуаціях, допомогти собі та оточуючим у разі потреби.

Тому проєкт “Шлях додому” запрошує на тренінг “Домедична допомога та тактична медицина”, що відбудеться в онлайн-форматі (на платформі Zoom).

Дата та час проведення: 24 вересня (неділя), 10:00 – 14:00

Разом з кваліфікованим інструктором Станіславом Кириловим учасниці та учасники познайомляться з міжнародним протоколом надання домедичної допомоги та дізнаються, як користуватись найбільш поширеними засобами, такими як турнікет, оклюзійна пов’язка тощо.

Для участі необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням: https://forms.gle/aYuYWrdWDiTbRn469
Участь є безкоштовною. Посилання на зустріч у Zoom буде надіслане електронною поштою.

Проєкт “Посилення спроможності ВПО Запорізької області брати участь у процесах відновлення та розвитку деокупованих територій” реалізується Громадська організація “МейнСтрим” за підтримки проєкту “Фенікс”, що виконується Фонд Східна Європа коштом Європейського Союзу (European Union in Ukraine).

administrator

Related Articles