Apple випустить оновлення ПЗ для усунення проблеми із перегрівом iPhone 15

Купертіно. 2 жовтня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Apple Inc. повідомила про роботу над оновленням програмного забезпечення (ПЗ), що має запобігти надмірному нагріванню випущеного нещодавно iPhone 15, повідомляє MarketWatch.

Перегрів пристрою в компанії пов’язують із помилкою в операційній системі смартфона iOS17, а також із роботою деяких сторонніх застосунків, таких як Instagram і Uber.

Розробники Instagram раніше вже випустили нову версію ПЗ, покликану вирішити проблему з різким підвищенням температури корпусу iPhone 15 під час використання програми. Наразі виробник смартфонів обговорює неполадки з іншими розробниками.

В Apple наголосили, що перегрів пристроїв не пов’язаний із заміною рамки з нержавіючої сталі, що встановлювали на ранніх моделях, на титанову. Перехід від фірмового роз’єму Lightning до USB-C також не вплинув на виникнення проблеми, зазначили в компанії.

Протягом останніх трьох кварталів виробник стикається з падінням сукупного продажу. Поточні складнощі в експлуатації iPhone 15 можуть позначитися на обсягах реалізації смартфонів і в такий спосіб посилити наявну негативну тенденцію, йдеться в матеріалі MarketWatch.

Акції Apple додають у ціні 0,7% під час попередніх торгів у понеділок. За останні три місяці їхня вартість впала на 11,7%, тоді як індекс Nasdaq Composite за той самий період знизився на 4,1%.

administrator

Related Articles