Шмигаль: Із коштів, виділених на закупівлі Міноборони в бюджеті 2024 року, щонайменше 50% має залишитися на українському ринку

Київ. 13 жовтня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль провів координаційну нараду з керівництвом Міністерства оборони, під час якої було обговорено спільні з іншими міністерствами проєкти й пріоритетні напрями, а також зроблено акцент на залученні українських виробників у 2024 році.

“Це, зокрема, цифровізація процесів, реформа ВЛК, налагодження ефективної системи закупівель та покращення фінансового планування, підвищення ефективності використання бюджетних коштів тощо”, – написав Шмигаль у телеграм-каналі в п’ятницю.

Прем’єр-міністр наголосив, що було зроблено акцент на залученні українських виробників, оскільки з коштів, які виділено на закупівлі Міністерства оборони в бюджеті 2024 року, щонайменше половина має залишитися на українському ринку.

“Це робочі місця, розвиток ВПК та зміцнення економіки”, – наголосив Шмигаль.

Крім цього, глава уряду повідомив, що від нової команди Міноборони очікується тісна співпраця за вже розпочатими проєктами з іншими міністерствами.

Джерело: https://t.me/Denys_Smyhal/6268

administrator

Related Articles