Ексчиновник ФДМ очолив Українську асоціацію девелоперів

Київ. 31 жовтня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Низка забудовників організували Українську асоціацію девелоперів, головою її правління став ексчиновник Фонду держмайна України Євген Фаворов, повідомляють на сайті асоціації.

“Серед ключових напрямів роботи асоціації: аналітична діяльність, участь в оцінці та розробці нормативно-правових актів, а також оперативне інформування українських ЗМІ та зарубіжних партнерів України про ситуацію і можливості на українському ринку девелопменту”, – повідомляють у пресрелізі.

За словами Фаворова, асоціація виступає платформою для комунікації між бізнесом, експертами, державою та органами місцевого самоврядування.

До асоціації увійшли компанії Stolitsa Group, KAN Development, “Інтергал-Буд”, “Укрбуд Інвест”, UDP, “Русанівка інвест”, Perfect Group, “РІЕЛ”, група компаній DIM, Taryan Group, “Українські будівельні системи”, SAGA Development, Futura Hata, “Ковальська Нерухомість”, IB alliance, BudCapital, “НЕСТ”, “Стандарт консалтинг груп”, Ave-New, а також Асоціація західноукраїнських забудовників.

Фаворов раніше очолював відділ комплексних проєктів у сфері управління державним майном у ФДМ.

Джерело: https://ua-developers.com.ua/

administrator

Related Articles