ЗСУ відбили 15 ворожих атак на авдіївському напрямку – Генштаб

Київ. 31 жовтня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Протягом доби на лінії фронту відбулося 59 бойових зіткнень між українськими захисниками й окупантами, ЗСУ відбили 15 атак ворога на авдіївському напрямку, повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

“На авдіївському напрямку ворог за підтримки авіації вів безуспішні штурмові дії в районах населених пунктів Авдіївка, Керамік, Сєверне, Первомайське, Степове Донецької області. Загалом Сили оборони відбили 15 атак загарбників на цьому напрямку”, – ідеться у зведенні, розміщеному у фейсбуці у вівторок увечері.

Також ЗСУ відбили понад 10 атак на куп’янському напрямку, близько 20 – на мар’їнському напрямку.

Водночас ворог вів безуспішні штурмові дії в районах Синьківки, Іванівки Харківської області та Надії Луганської області на куп’янському напрямку, в районі Південного Донецької області на бахмутському напрямку і в районах Пречистівки та Золотої Ниви Донецької області на шахтарському напрямку.

Окрім цього, окупанти безуспішно намагалися відновити втрачене становище біля Кліщіївки та Андріївки Донецької області на бахмутському напрямку та Роботиного на запорізькому напрямку.

На лиманському напрямку ворог наступальних дій не вів.

“Сили оборони України продовжують наступальну операцію на мелітопольському напрямку, наступальні (штурмові) дії на бахмутському напрямку, завдають окупаційним військам втрат у живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж усієї лінії фронту”, – наголошують у Генштабі.

Джерело: https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua/posts/pfbid027wFLp6TVu5jBfkzZA7emXJWyfL8sF2F6Yh7v61zp8yTw5wWhXLXLNea1dTBKXpwFl

administrator

Related Articles