Чернівці й Тернопіль перенесли на листопад розкриття тендерних пропозицій на постачання тролейбусів за кошти ЄІБ

Київ. 2 листопада. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Комунальне підприємство “Чернівецьке тролейбусне управління” спільно з Європейським інвестиційним банком (ЄІБ) продовжили до 21 листопада термін розкриття тендерних пропозицій у торгах на закупівлю 50 нових низькопідлогових тролейбусів, випливає з оголошення Офіційного вісника ЄС, оприлюдненого в Prozorro.

Як повідомлялося, спочатку термін розкриття пропозицій був намічений на 21 вересня поточного року, потім його двічі продовжували.

Контракт у рамках програми “Міський громадський транспорт України”, що фінансується ЄІБ, розділений на три лоти, перший з яких передбачає постачання 35 од. повністю низькопідлогових 12-метрових тролейбусів із можливістю автономного ходу до 1 км, контракт розрахований на 20 місяців.

Водночас новими умовами змінено вимогу щодо пасажиромісткості – замість щонайменше 105 пасажирів передбачається щонайменше 100 (± 10%), а також додано уточнення, що відкидні сидіння не допускаються.

Другий лот – постачання п’яти 12-метрових низькопідлогових тролейбусів із можливістю автономного ходу від 25 до 30 км, термін виконання контракту – 12 місяців. До нього внесено аналогічні додаткові умови.

Третій лот передбачає постачання 10 од. низькопідлогових особливо великих (зчленованих) тролейбусів завдовжки від 17,5 м до 18,75 м із двома тяговими двигунами й можливістю автономного ходу до 1 км. Контракт розрахований на 16 місяців.

Крім цього, продовжено до 9 листопада розкриття пропозицій у тендері на закупівлю Тернополем у рамках проєкту “Міський громадський транспорт України II” 12-метрових низькопідлогових тролейбусів, включно з комплектом основних запчастин, обладнання та супутніх послуг на суму до EUR5,5 млн.

Спочатку термін розкриття намічався на 26 жовтня. Першу партію тролейбусів мають поставити не пізніше ніж за 20 тижнів від дати отримання авансу, термін контракту – 50 тижнів.

За даними місцевих ЗМІ, за ці кошти Тернопіль планує придбати близько 30 тролейбусів.

administrator

Related Articles