Генштаб ЗСУ: На авдіївському та мар'їнському напрямках Сили оборони відбили понад 30 атак за добу

Київ. 3 листопада. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Найактивнішими діями противника відзначено авдіївський і мар’їнський напрямки, де за добу Сили оборони відбили 31 атаку, на бахмутському напрямку – вісім атак, на куп’янському – сім, повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України про обстановку станом на 18:00 п’ятниці.

“На авдіївському напрямку ворог за підтримки авіації вів безуспішні штурмові дії в районах населених пунктів Степове, Тоненьке, Авдіївка, Північне, Первомайське Донецької області. Загалом тут Сили оборони відбили 17 атак”, – ідеться в повідомленні Генштабу у фейсбуці.

Як повідомляється, на мар’їнському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії в районах Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області, де Сили оборони відбили 14 атак.

На бахмутському напрямку “ворог вісім разів безуспішно намагався відновити втрачене положення в районі Кліщіївки Донецької області. Також вів безуспішні штурмові дії біля Богданівки та Хромового Донецької області”. На куп’янському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії біля Синьківки, Іванівки Харківської області та Стельмахівки Луганської області, де наші воїни відбили сім атак.

На лиманському напрямку ворог наступальних (штурмових) дій не вів, констатує Генштаб. “На шахтарському напрямку противник завдав авіаційних ударів у районах Водяного, Вугледара, Старомайорського та південніше Золотої Ниви Донецької області”.

У повідомленні наголошується, що на запорізькому напрямку окупанти безуспішно намагалися відновити втрачене положення в районі Роботиного Запорізької області, а на херсонському напрямку обстрілювали населені пункти, зокрема Херсон.

“Водночас Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на мелітопольському напрямку, наступальні (штурмові) дії на бахмутському напрямку, завдають окупаційним військам втрат у живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж усієї лінії фронту.

Джерело: https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua/posts/pfbid0K8PuQv4Sv7TwVM6ZtjbkCYXJEigPRGMipNPUPFiFsac3UM7UDrQhK2NBh846chEDl

administrator

Related Articles