На фронті за добу відбулося 78 бойових зіткнень – Генштаб

Київ. 7 листопада. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – На фронті за добу відбулося 78 бойових зіткнень, 20 атак противника Сили оборони відбили на куп’янському, ще 20 – на авдіївському і 25 атак на мар’їнському напрямку, йдеться у зведенні Генштабу Збройних сил України станом на 07.00 вівторка.

У зоні відповідальності ОСУВ Північ на волинському та поліському напрямках оперативна обстановка залишається без істотних змін.

На сіверському та слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить активну диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень уздовж державного кордону на Білгородщині.

У зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на куп’янському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії поблизу Синьківки, Іванівки Харківської області та Стельмахівки Луганської області, де ЗСУ відбили близько 20 атак противника.

На лиманському напрямку окупанти наступальних (штурмових) дій не вели.

На бахмутському напрямку ЗСУ відбили 5 атак противника біля Богданівки та Хромового Донецької області. Також ворог безуспішно намагався відновити втрачене становище поблизу Андріївки. Своєю чергою, Сили оборони України продовжують штурмові дії південніше Бахмута на Донеччині, завдають ворогу втрат у живій силі та техніці, закріплюються на досягнутих рубежах.

У зоні відповідальності ОСУВ “Таврія” на авдіївському напрямку ворог не полишає спроб оточити Авдіївку. ЗСУ тримають оборону та завдають ворогу втрат. Безуспішними були наступальні дії противника в районах Степового, Авдіївки, Тоненького Донецької області, де Сили оборони відбили понад 20 атак.

На мар’їнському напрямку ворог здійснив понад 25 невдалих атак у районах Красногорівки та Мар’їнки Донецької області.

На шахтарському та запорізькому напрямках противник вів безуспішні штурмові дії поблизу Старомайорського на Донеччині; Красного, Роботиного та на північний захід від Вербового Запорізької області. Тут ЗСУ відбили понад 10 атак.

У зоні відповідальності ОСУВ “Одеса” на херсонському напрямку українські військові ведуть контрбатарейну боротьбу, завдають вогневого ураження по тилах противника.

Джерело: https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua/posts/pfbid02zKw4M1RyUusb7Qc2sNQ5TUkxaQ69FA7KBMFyv9yiPupcmMTYfCLyQYhrx5x5CJtnl

administrator

Related Articles