"Сентравіс" вирішує проблеми з доставкою продукції європейським клієнтам через блокаду на українсько-польському кордоні

Київ. 20 листопада. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – ПрАТ “Сентравіс Продакшн Юкрейн” (Centravis Production Ukraine), що входить до холдингу Centravis Ltd., реалізує заходи з мінімізації проблем із невеликими затримками в доставці продукції європейським споживачам через блокаду трьох пунктів пропуску на українсько-польському кордоні.

“Хотів би проінформувати вас про поточну ситуацію у відносинах між Польщею та Україною на кордоні. Як згадувалося раніше, польські далекобійники протестують у Ягодині та Хребенне-Рава-Руська, що спричинило логістичні збої. Наша логістична команда переспрямувала вантаж у прикордонні пункти Краковець і Шегині та додала до нашого розкладу доставки 10-денний буфер”, – написав директор із продажу компанії Артем Атанасов у листі клієнтам у п’ятницю.

За його словами, з двох транспортних засобів, про які повідомлялося раніше, що вони рухалися повільніше, ніж очікувалося, один уже пройшов кордон.

“Ми очікуємо, що другий перетне кордон на початку наступного тижня”, – зазначив топменеджер, додавши, що стосовно поточної оперативної ситуації, виробництво підприємства триває безперебійно, водночас усі ресурси, включно із заготівлями, енергією та водою, легко доступні. Компанія прагне підтримувати високі стандарти обслуговування.

Як повідомлялося, попереднього тижня “Сентравіс” відзначав невеликі затримки в доставці продукції європейським клієнтам через блокаду трьох пунктів пропуску на українсько-польському кордоні. Через проблеми логістична команда “Сентравіса” переспрямувала вантажі на альтернативні напрямки, зокрема, через прикордонні переходи Краківець і Шегині, щоб знизити затримки. У результаті затримки з доставкою продукції були мінімальними – у два-сім днів. Це потенційно могло зачепити двох клієнтів компанії.

“Сентравіс” заснований у 2000 році, входить до десятки найбільших виробників безшовних нержавіючих труб у світі. Його основні виробничі потужності розташовані в Нікополі (Дніпропетровська обл.). На підприємстві працюють понад 1,4 тис. осіб.

Компанія співпрацює з такими компаніями як BMW, Volkswagen, General Motors, BentelerAutomotive, LINSTER Edelstahlhandel, Rohr Mertel, Buhlmann Group, Webco, MRC. Географія поставок перевищує 50 країн світу.

Холдинг Centravis Ltd. створено на базі ЗАТ “Нікопольський завод нержавіючих труб”, сервісних і торгових компаній ТОВ “Виробничо-комерційне підприємство “ЮВІС”. Його акціонерами є члени сім’ї Атанасових. У власності Centravis Ltd. перебуває 100% акцій ПрАТ “Сентравіс Продакшн Юкрейн”.

Джерело: https://www.centravis.com/news/informacziya-shhodo-potochnoyi-situacziyi-v-sentravis-17-11-2023/

administrator

Related Articles