Мінагрополітики запропонувало з гумором поставитися до фейкової розсилки російських хакерів

Київ. 21 листопада. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Міністерство аграрної політики та продовольства України попередило українців про розсилку фейкових повідомлень від імені міністерства на електронну пошту.

“Крім постійних хакерських атак на сайти, поштові скриньки і соцмережі міністерства, тепер вони (російські хакери – ІФ-У) придумали, як ділитися своїми рецептами. На пошти наших читачів масово посипалися листи з “рекомендаціями” їсти колорадських жуків і тому подібна дичина”, – повідомило Мінагрополітики в телеграм-каналі.

Зазначено, що в такий спосіб росіяни мають намір переконати українців у тому, що в країні голод.

“Маємо повідомити, що такі кулінарні “шедеври” росіяни можуть залишити собі, в Україні є нормальна їжа, її вистачає, і навряд чи знайдеться українець, який замінить борщ на суп з колорадськими жуками. Звичайно, після перегляду вірусного відео з тіктоку, де росіянка готує щось із лимонами в брудній мультиварці та називає це “борщ”, у декого могло скластися враження, що краще вже суп з колорадами”, – прокоментувало вірусні відео аграрне відомство України.

У міністерстві наголосили, що в Україні вистачає і продуктів для приготування їжі, і рецептів, а також порадили українцям ставитися до таких інформаційних атак із гумором.

Джерело: https://t.me/mapfu2022/2647

administrator

Related Articles