Українські ракетники за добу уразили три райони зосередження окупаційних військ і п’ять складів боєприпасів

Київ. 1 грудня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – За минулу добу російські окупаційні війська завдали двох ракетних і 17 авіаційних ударів, здійснили 46 обстрілів із РСЗВ, обстріляли близько 100 українських населених пунктів, повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України про ситуацію станом на 18:00 п’ятниці.

“Ворог завдав двох ракетних і 17 авіаційних ударів, здійснив 46 обстрілів із реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ і населених пунктах”, – ідеться в повідомленні Генштабу ЗСУ у фейсбуці у п’ятницю.

Як повідомляється, від початку доби російські окупанти завдали авіаційного удару по Україні, застосувавши дві керовані ракети Х-59 і 12 БПЛА типу Shahed-136/131. Силами та засобами протиповітряної оборони знищено одну керовану ракету Х-59 та вісім ударних БПЛА. “Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань і пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура”, – зазначається в повідомленні. За даними Генштабу, обстрілу з артилерії та РСЗВ зазнали близько 100 населених пунктів України.

“Протягом доби підрозділи ракетних військ уразили три райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також п’ять складів боєприпасів противника”, – ідеться в повідомленні Генштабу.

Джерело: https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua/posts/pfbid0Hr9aCoWRh18t2ZLffpbPGVVzMG599cCWKFE3h5jVWs8VANSm9hfYiqmfx8xGXWmWl

administrator

Related Articles