Онлайн-тренінг “Ментальне здоров’я та психосоціальна підтримка” для постраждалих внаслідок війни цивільних громадян

11 грудня 2023 року з 11:00 до 13:00 в форматі Zoom-конференції пройде тренінг “Ментальне здоров’я та психосоціальна підтримка” для постраждалих внаслідок війни цивільних громадян. Тренінг здійснюється у межах проєкту “Сприяння безпеці людей в Україні через реагування на багатовимірну кризу, спричиненою війною”. Проєкт реалізує Громадська організація людей з інвалідністю “Ерлайт” у партнерстві з Громадською організацією “Харківська асоціація незрячих юристів” та Інформаційною агенцією “HUBZ Inform” за підтримки ПРООН та Уряду Японії. 

В якості тренерки виступить Олена Дорогавцева — спеціальний психолог, арттерапевтка, травмотерапевтка, нейропсихолог. Спільчанка Національної психологічної асоціації, ВГО “Арттерапевтична асоціація”, координаторка освітнього напряму ГО “Освітньо-правозахисна фундація “Правосвіт”.

Учасники тренінгу матимуть можливість дізнатися:

  • Яким чином психологічна травма впливає на людину?
  • Якими є базові потреби того, хто пережив травму внаслідок війни?
  • Як навчитися розставляти пріоритети під час війни?
  • Як прийняти нові виклики та не зрадити собі?

Крім того, передбачена велика практична частина. Також учасники матимуть можливість поставити психологині власні запитання, які їх турбують.  

Загальна тривалість тренінгу — дві години.

Звертаємо особливу увагу на те, що реєстрація на тренінг  є обов’язковою. Для того, щоб зареєструватись, — переходьте за посиланням.

administrator

Related Articles