Новий фільм про Аквамена очолив американський прокат у минулі вихідні

Київ. 25 грудня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Фільм “Аквамен і загублене королівство” заробив у кінотеатрах США і Канади $28 млн у дебютний вікенд, ставши лідером північноамериканського прокату.

Аналітики прогнозують, що збори в різдвяні вихідні, які включають понеділок, становитимуть $40 млн, пише MarketWatch. В інших країнах фільм, виробництво якого коштувало біля $200 млн, може заробити ще $80 млн.

Водночас експерти зазначають, що коли переддень Різдва припадає на вихідні, збори в американських кінотеатрах виявляються нижчими, ніж зазвичай. Водночас востаннє так само Різдво відзначали в понеділок у 2017 році, а тоді вийшло довгоочікуване продовження космічної саги “Зоряні війни: останні джедаї”, яке зібрало $71,5 млн, причому в другий, а не в дебютний вікенд.

На друге місце в північноамериканському прокаті опустився мюзикл “Вонка”, який заробив $17,7 млн. Третє місце посів анімаційний фільм “Переліт” із показником $12,3 млн.

Фільм “Бідолахи ” Йоргоса Лантімоса з Еммою Стоун і Віллемом Дефо, один із головних претендентів на різні “Оскари” цього сезону, заробив $2,1 млн у 800 кінотеатрах.

administrator

Related Articles