Співпраця з "ВБЕТ Україна" відбувається в межах обміну інформацією щодо боротьби з маніпулюванням змаганнями – Мінспорту

Київ. 25 грудня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – Міністерство молоді та спорту заявляє, що співпраця з ТОВ “ВБЕТ Україна” здійснюється тільки в межах меморандуму про обмін інформацією щодо боротьби з маніпулюванням спортивними змаганнями.

“Співробітництво між Мінмолодьспорту та ТОВ “ВБЕТ Україна” відбувається відповідно до меморандуму про співпрацю та обмін інформацією щодо боротьби з маніпулюванням спортивними змаганнями, укладеного 18.09.2023. Подібний меморандум про співпрацю та обмін інформацією щодо боротьби з маніпулюванням спортивними змаганнями укладений 12.06.2023 також з іншим ліцензованим букмекером ставок на спорт – Букмекерською компанією “ФАВБЕТ”, – ідеться в повідомленні пресслужби міністерства.

Зазначається, що головні напрями співпраці з “ВБЕТ Україна”: обмін інформацією з Національною платформою доброчесності спорту, яку координує міністерство, щодо результатів моніторингу ставок на спортивні змагання, зокрема інформацією щодо підозрілих ставок; організація інформаційно-аналітичної діяльності, обмін інформацією щодо незаконних, нестандартних або підозрілих дій, що мали місце в спортивних змаганнях; розвиток співробітництва щодо боротьби з маніпулюваннями спортивними змаганнями як на національному, так і на міжнародному рівнях.

У Мінспорту наголошують, що не отримували іншої підтримки та жодних коштів від “ВБЕТ Україна”

“Мінмолодьспорт та Національна платформа доброчесності спорту відкриті до співробітництва з національними букмекерами ставок на спорт, які мають ліценції на здійснення букмекерської діяльності та до яких не застосовані санкції Україною”, – додали у відомстві.

Серед іншого, у міністерстві зазначили, що “ВБЕТ Україна” є офіційним партнером чоловічої та жіночої збірних команд України з футболу, низки футбольних клубів і команд з інших видів спорту.

administrator

Related Articles