KAN Development ввела в експлуатацію 17 будинків з початку війни

Київ. 27 грудня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА – З початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну компанія KAN Development до кінця 2023 року ввела в експлуатацію 17 будинків у трьох житлових комплексах.

Як повідомила пресслужба девелопера, за цей період введено в експлуатацію 83,1 тис. кв. м житла (1003 квартири) у комплексі “Файна Таун”, 74,8 тис. кв. м (976 квартир) у ЖК “Республіка”, та 73 тис. кв. м (569 квартир) у ЖК UNIT.Home, що реалізується спільно з компанією UDP.

“У 2023 році вдалося реалізувати значно більший обсяг будівельних робіт, ніж у 2022-му. KAN Development продовжує роботи над поточними будинками та розпочинає нові черги житлових комплексів “Файна Таун” і “Республіка”. Вимірюємо ефективність у +300%. Решта проєктів перебувають на етапі проєктування і підготовчих робіт”, – повідомила пресслужба в коментарі агентству “Інтерфакс-Україна”.

За даними девелопера, ціни на житло за підсумками року зросли на 10%. Зростання зумовлене здебільшого подорожчанням собівартості будівництва на 20% через збільшення вартості будматеріалів на 10-20%, інфляцію, дефіцит якісних трудових ресурсів, складнощі логістики та подорожчання енергоресурсів.

Як зазначили в KAN Development, портрет покупця суттєво не змінився. Клієнти обирають для життя переважно одно- та двокімнатні квартири.

“Великого попиту на столичну нерухомість серед переселенців ми поки що не відчули”, – зазначив девелопер.

KAN Development створена 2001 року. У портфелі компанії – Ocean Plaza, Respublika Park, Tetris Hall, Central Park, Comfort Town, “Файна Таун”, Respublika, IQ Business Center і 101 Tower.

Більш ніж за 20 років роботи на ринку KAN Development створила понад 3 млн кв. м житлової, торговельної та комерційної нерухомості. Крім того, активно розвиває власну мережу освітніх закладів “А+”.

administrator

Related Articles