Неформальна зустріч молоді з партульною поліцією відбулася в Кременчуці

Неформальна зустріч з молоддю та інспекторами відділення зв’язків із громадськістю Патрульної поліції Кременчука відбулася в  Кременчуцькому міському комітеті молодіжних організацій. 

Просвітницький захід «Кава з патрульною поліцією» проходив у рамках ініціативи зі створення центрів життєстійкості «Місце сили» у місті Кременчук та є новою формою співпраці громади з патрульною поліцією.

Поліцейські розповіли про свою щоденну роботу, обговорили стереотипи, які існують у громаді. Цей захід дав змогу задати питання у неформальній обстановці та отримати конкретну відповідь.

На заході учасники та учасниці отримали важливі навички та знання, які можуть знадобитися в екстрених ситуаціях. 

«Слухаю лекції від патрульної поліції вже не в перший раз і ніколи не жалкую витраченого часу. Все було на найвищому рівні! Дуже приємна атмосфера, яку доповнювали смачні солодощі та чай», – зазначила Жанна, учасниця заходу.

«Враження після зустрічі з поліцією неймовірні. Здивувалася  широким спектром їхніх обов’язків та заходів для забезпечення громадської безпеки. Почула важливу інформацію про правила безпеки та заходи для попередження злочинів. Було цікаво дізнатися про їхню роботу та співпрацю з громадою.  Розповіли багато цікавих фактів, деталей цієї професії, про які я вперше чула. Також ми мали змогу задати усі свої запитання», – зазначила учасниця заходу Нора.

Такі заходи дозволяють громаді краще розуміти роботу поліції та взаємодіяти з ними на більш особистому рівні. Важливо, щоб громада відчувала підтримку та зацікавленість поліції у питаннях безпеки. Ці аспекти сприяють створенню безпечнішого та життєстійкого середовища для громади, підвищуючи взаєморозуміння і взаємовідносини між громадою та поліцією.

 

Ініціативу зі створення центрів життєстійкості «Місце сили» у місті Кременчук впроваджує ГО «Клуб рибалок України» та Кременчуцький міський комітет молодіжних організацій» за підтримки UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні, та UNDP, Програми розвитку ООН в Україні, в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні» за фінансової підтримки Європейського Союзу.

administrator

Related Articles