Жан Беленюк розповість про свою історію успіху на форумі інфлюенсерів INFLUENCE TALKS FORUM

Жан Беленюк розповість про свою історію успіху на форумі інфлюенсерів INFLUENCE TALKS FORUM

10 березня пройде форум топових інфлюенсерів: перший спікер – Жан Беленюк 

Вже 10 березня відбудеться форум топових інфлюенсерів “INFLUENCE TALKS FORUM”. Організаторки заходу, Крістіна Головінова та Карина Циганок, зберуть найвпливовіших спікерів країни, щоб підняти український диджитал-ринок на новий рівень.

Influence Talks Forum – це перший в Україні диджитал-захід подібного масштабу. Послухати, надихнутися та перейняти досвід у найкращих інфлюенсерів країни зберуться 2000 людей. Форум націлено на тих, хто щиро прагне не тільки послухати захопливі історії успіху, а й познайомитися з новими амбітними та цілеспрямованими людьми.

Першим спікером заходу стане Жан Беленюк –  український спортсмен і політик, багаторазовий чемпіон світу та Європи, а також чемпіон Олімпійських ігор у Токіо. Спеціально у рамках Influence Talks Forum Жан розповість власну історію та поділиться, що насправді є ключовим фактором у досягненні будь-якої мети.

“Ми прагнемо зробити захід, який би надихав та надавав крила кожному, хто завітає до нас. Тому, обираючи спікером Жана, ми не сумнівалися в тому, що після його розповіді, наша аудиторія залишиться під позитивним впливом. Переконані в тому, що його історія точно вразить усіх присутніх та надихне на нові звершення. А наступних спікерів ми оголосимо вже зовсім скоро. Впевнені, що вони здивують не менше”,  – діляться організаторки Influence Talks Forum.

Нагадаємо, що захід відбудеться задля підтримки збору коштів на мобільні госпіталі для ЗСУ. Благодійний фонд “Реконструкції та розвитку України” є постійним партнером заходів, а отримані кошти з проведення форумів направляються на допомогу нашим воїнам. 

administrator

Related Articles

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.