Партнерство влади та громадського сектору: як ефективно діяти разом?

Налагоджені партнерські відносини між інститутами громадянського суспільства й владою — це запорука ефективних змін у громадах. 

Партнерство дозволяє об’єднати зусилля й знання, залучити більшу кількість ресурсів, чітко розподілити обов’язки. Це відкриває нові можливості для вирішення актуальних питань, дозволяє охопити значно ширший спектр проблем та напрацювати нові шляхи їхнього вирішення. 

Для обміну успішним досвідом співпраці влади та громадського сектору у вівторок, 27 лютого о 15:00, відбудеться експертне обговорення «Партнерство влади та громадського сектору: як ефективно діяти разом?». 

У межах заходу на прикладі успішних кейсів партнерств Мережі UPLAN та ОМС відбудеться презентація можливостей ефективного використання продуктів Мережі — досліджень, аналітики, аналізу тощо — для прийняття ефективних рішень у громадах.

Модераторки зустрічі: 

Ірина Гайдучик, регіональна координаторка Мережі UPLAN у Волинській та Рівненській областях, виконавча директорка ГО «Волинський Інститут Права». 

Ірина Куропась, регіональна координаторка Мережі UPLAN у Львівській, Тернопільській та Івано-Франківській областях, проєктна менеджерка Агенції місцевого економічного розвитку Яворівщини.

Спікери заходу: 

  1. Ігор Коліушко, голова Правління ГО «Центр політико-правових реформ» (ЦППР)
    Як громадянське суспільство може співпрацювати з органами місцевого самоврядування над посиленням впливу на політику у реалізації реформ?
  2. Христина Тибінка, керівниця проєкту ЦППР, координаторка Громадської мережі публічного права та адміністрації UPLAN
    Мережа UPLAN: як і для чого працює, де точки перетину та співпраці з органами місцевого самоврядування та які продукти Мережі місцева влада може використовувати у своїй діяльності.   
  3. Євген Школьний, к.ю.н., експерт ЦППР
    Робота Центру у сфері публічної адміністрації. Що отримують органи місцевого самоврядування та які точки співпраці? 
  4. Віктор Борщевський, завідувач кафедри державного управління УКУ, експерт мережі UPLAN
    Як аналіз даних впливає на прийняття ефективних рішень в громаді, або Чому голова громади повинен бути «дослідником» та до чого тут громадський сектор?
  5. Андрій Пелехатий, заступник міського голови м. Пустомити
    Як Пустомитівська громада налагоджує партнерство з громадським сектором й кому це вигідно? 
  6. Борис Карпус, Нововолинський міський голова, Волинська область
    Як аналітика впливає на ухвалення стратегічних рішень щодо розвитку та відновлення територіальних громад і який вплив має співпраця місцевої ради з громадським сектором на реалізацію реформ?

Щоб долучитися до обговорення, потрібна попередня реєстрація. Зареєстровані учасники отримають на електронну пошту, вказану в реєстраційній формі, посилання, за яким зможуть взяти участь в обговоренні.

Реєстрація відкрита до 17:00 26 лютого. 

Захід організовано Центром політико-правових реформ, ГО «Волинський Інститут Права», ГС «Агенція місцевого економічного розвитку Яворівщини» за участі експертів Громадської мережі публічного права та адміністрації UPLAN в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст заходу є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів і не обов’язково відображає погляди USAID або уряду США.

administrator

Related Articles