Тренінг-роз’яснення щодо практичного використання методики й моніторингу втрат у сфері культури та креативних індустрій

До участі в онлайн тренінгу запрошуються представниці/-ки органів влади, закладів культури, дослідниці/-ки, всі, хто цікавиться питанням оцінки втрати і збитків у сфері культури та креативних індустрій.

Реєстраційна форма відкрита до 04.05. 2024 17:00 години. Зареєстровані учасниці/-ки отримають на вказану електронну адресу посилання для підключення до Zoom. 

Під час тренінгу дослідницька команда представить основні результати дослідження «Удосконалення методики оцінювання втрат у сфері культури та креативних індустрій унаслідок військової агресії росії проти України», а також запропонує рекомендації для вдосконалення аналітики збитків у сфері культури та креативних індустрій.

Дослідницький проєкт «Удосконалення методики оцінювання втрат у сфері культури та креативних індустрій унаслідок військової агресії росії проти України» здійснено ГО «Культурний ді@лог» у партнерстві з Українським центром культурних досліджень за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ), завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

administrator

Related Articles