Брифінг про «Рекомендації щодо формування ефективних місцевих політик на основі вимірювання згуртованості громад»

Шановні колеги!

У вівторок 18 червня 2024 року об 11.00 в Українському кризовому медіа-центрі (Український дім, Хрещатик, 2, Київ) розпочнеться брифінг експертів ГО «Інститут громадянського суспільства», на якому будуть оприлюднені ключові підсумки проєкту «Рекомендації щодо формування ефективних місцевих політик на основі  вимірювання згуртованості громад».

Зазначений проєкт реалізованого ГО «Інститут громадянського суспільства» в Теофіпольській та Бишівській громадах за підтримки Міжнародного  фонду «Відродження» впродовж грудня 2023 – травня 2024 рр. Запрошуємо усіх бажаючих долучитися до учасників брифінгу офлайн та/або онлайн за посиланням.

У брифінгу братимуть участь:

  • Анатолій Ткачук, Головний консультант проєкту, експерт з питань місцевого самоврядування, децентралізації та розвитку регіонів.
  • Юрій Третяк, керівник «Центру згуртованості та регіонального розвитку» ГО “Інститут громадянського суспільства”.
  • Борис Білий, експерт з місцевого самоврядування та регіональної політики, голова постійної комісії Київської обласної ради з питань розвитку місцевого самоврядування, децентралізації та адміністративно-територіального устрою, свободи слова та засобів масової інформації.

Запрошуємо також представників медіа, акредитація є обов’язковою і відкрита до 19.00 17 червня 2024 р. за посиланням

До зустрічі на нашому брифінгу!

більше про проект

administrator

Related Articles