Дискусія «Дорожня карта планування трансформаційних суспільних змін»

21 червня відбудеться дискусія співзасновниці Philanthropy in Ukraine Євгенії Мазуренко і Гаррі Сотніка, викладача Стенфордського університету, на тему «Дорожня карта планування трансформаційних суспільних змін».

Ідея планування може здаватися недоречною, коли основним викликом для неприбуткових організацій зараз є задоволення базових потреб цивільного населення. Однак адаптивне планування може суттєво допомогти у повсякденній роботі та побудові фундаментальних принципів, які з часом допоможуть подолати соціальні виклики, на які націлені неприбуткові організації.

Основні тези до обговорення:

  • Інноваційна дорожня карта для суспільних змін від Гаррі Сотніка;
  • Найкращі практики адаптивного планування від неприбуткових організацій Каліфорнії, США та інших країн;
  • Практичні поради для української спільноти неприбуткових організацій.

Після обговорення відбудеться 15-хвилинна сесія питань та відповідей.

Більше про спікера: Гаррі Сотнік — професор у Стенфордській школі сталого розвитку (Stanford Doerr School of Sustainability), який викладає прийняття рішень, стратегічне планування та трансформаційні суспільні зміни. Його досвід у дослідженнях та консультуванні охоплює соціальний захист і боротьбу з бідністю на Близькому Сході, адаптацію політики та аналіз сценаріїв у Сполучених Штатах та Україні. В даний час Гаррі Сотнік консультує та входить до рад кількох неприбуткових організацій у Каліфорнії, які займаються питаннями продовольчої безпеки та більш широкими проблемами зміни клімату.

Кому буде цікава зустріч: представникам українського неприбуткового сектору та всім, хто сфокусований на плануванні трансформаційних суспільних змін.

Дискусія проходитиме англійською з синхронним перекладом українською.

Участь безкоштовна. Реєстрація за посиланням.

Час: 21 червня, 17:00 за східноєвропейським літнім часом
Місце: Онлайн, зустріч у Zoom

administrator

Related Articles