Курс в змішаному форматі «Основи тайм-менеджменту» в місті Запоріжжі

Скучили за живими тренінгами, але й ті можливості, що надає онлайн не готові втрачати? Наступна пропозиція Центру освіти дорослих «Перший» точно зацікавить тих, хто цінує свій час!

Якщо ви втомлені від постійного перевантаження та відчуття нестачі часу, наш новий курс «Основи тайм-менеджменту» – ключ до змін у вашому житті!

Курс за цією освітньою програмою розраховано на ВПО, хто наразі мешкає у місті Запоріжж. Організатори запрошують відвідати заняття цього курсу у змішаному форматі  – три онлайн зустрічі та два повноцінних тренінгових дні 17 та 19 липня точно змінять ваші взаємини з часом!

Ви отримаєте не лише знання, а й практичні навички, які допоможуть вам ефективно керувати своїм часом, підвищити продуктивність та зменшити стрес.

Пропонуємо не відкладати на «завтра», а вже з 10 липня змінюватися та працювати з власною ефективністю!

Про що будемо говорити і чого навчимося? – дивіться подробиці в формі реєстрації за посиланням.

У ході навчання ви отримаєте можливість не тільки ефективно керувати часом, а й керувати своїми емоціями та стресовим станом.

Курс розрахований для усіх, хто прагне змін та готовий починати тут і зараз!

Тренерка Валерія Осадча пройде з вами шлях трансформацій та допоможе залишатися ефективними в умовах невизначеності, а також надасть вам індивідуальні рекомендації та підтримку на кожному етапі. Завдяки її досвіду, ви зможете не лише опанувати нові навички, а й застосувати їх у повсякденному житті для досягнення максимальних результатів.

Не пропустіть шанс взяти участь у нашій програмі та приєднатися до спільноти людей, які вже успішно змінюють своє життя! Кількість місць обмежена, тому поспішайте зареєструватися.

Детальні умови участі та графік занять у формі реєстрації.

Час — це можливість реалізувати усі свої цілі та мрії, а вміння керувати своїм часом — це шлях до справжнього успіху.

Реалізація цього курсу відбувається в межах освітньо-гуманітарного проєкту «Створення можливостей для відновлення доходів та розподіл гуманітарної допомоги для ВПО в Україні» за підтримки Японської Волонтерської Асоціації «Шанті» (SVA) та уряду Японії.

administrator

Related Articles