Онлайн зустріч з Ларисою Білозір: поговоримо про відновлення

Всеукраїнська ініціатива «Активна Громада» запрошує активістів та зацікавлених громадян до участі в онлайн-зустічі з Ларисою Білозір у рамках кампанії «Поговоримо про відновлення».

Коли? 16 липня.
О котрій? 10:00 – 11:00.
Де? Онлайн, на платформі Zoom.

Для участі , будь ласка, заповніть коротку реєстраційну форму.

У вас буде можливість поспілкуватися та поставити запитання Ларисі Білозір, народній депутатці України, котра входить до складу депутатської групи «Довіра», тож підготуйте питання, які вас цікавлять!

Зустріч відбудеться у форматі розмови між модератором від ВІ «Активна Громада» та депутатом/депутаткою, які дадуть відповідь на питання щодо своїх функцій, викликів у своїй діяльності у воєнний період, обговорення одного або кількох напрямків плану відновлення, його/її законодавчих ініціатив у сфері відновлення у воєнний період, роботи з виборцями.

Примітка. Захід відбувається в рамках проєкту: «Парламент та громадяни: відкритий діалог у період війни». Проєкт реалізується громадською організацією «Інститут Республіка» в межах Програма USAID РАДА: наступне покоління», що виконується ГО Internews Ukraine. Зміст події не обов’язково відображає погляди USAID чи уряду Сполучених Штатів.

administrator

Related Articles