Волинський Інститут Права організовує форум для ІГС Волині та Рівненщини

Волинський Інститут Права організовує міжрегіональний форум «Дії творять зміни», який відбудеться 19 вересня у Луцьку за підтримки Національного фонду на підтримку демократії (NED). До участі запрошують громадські організації Волинської та Рівненської областей.

«Громадські організації повинні спілкуватись, обмінюватись досвідом, історіями успіху та складнощів. Ми маємо завжди бути поруч одне з одним, адже насправді всі ми працюємо над однією глобальною метою – активізацією громадянського суспільства та змінами у громадах. І зустрічі на форумах – це класна можливість звірити годинники, поспілкуватись, поскаржитись одне одному на спільні біди та надихнути когось своїми досягненнями», – зазначають організатори заходу.

На панельних дискусіях спілкуватимуться на такі теми:

  1. Пріоритети співпраці донорів з ІГС Волині та Рівненщини;
  2. Як впливає громадянське суспільство на демократичні зміни у локальних громадах;
  3. Міжсекторальна взаємодія, партнерство та коаліції;
  4. Які є інструменти розвитку та підтримки активності в громадах.

Упродовж всього форуму діятиме зона, де громадські організації зможуть представити себе, розповісти про роботу і познайомитись із потенційними партнерами. Окрім цього, запланований буккросинг.

Також під час форуму відбудуться майстерки на такі теми:

  1. Адвокація: як впливати на тих, хто приймає рішення;
  2. Штучний інтелект та діяльність громадських організацій;
  3. Кризові комунікації.

Для участі у форумі необхідно зареєструватись до 10 вересня у цій формі.

Зустріч організовується Волинським Інститутом Права в рамках проєкту «Посилення стійкості та підвищення професійної спроможності локальних інститутів громадянського суспільства у територіальних громадах Волинської та Рівненської області», що реалізовує Волинський Інститут Права за підтримки Національного фонду на підтримку демократії (NED).

administrator

Related Articles