Презентація навчального відеокурсу для НДО: “Як стати надавачем соціальних послуг”

2 жовтня 2024 о 15:00 в пресцентрі “Укрінформ” відбудеться пресконференція на тему: ”Як стати надавачем соціальних послуг”.

Соціальні послуги – це підтримка вразливих сімей та дітей, які, як ніколи, потребують допомоги та захисту в складних життєвих обставинах, особливо під час війни. Водночас не всі громади мають ресурс надавати необхідну підтримку. Це відкриває можливості для неурядових організацій (НДО): їхнє вміння швидко реагувати на потреби та кризи, а також близькість до громади стають ключовими факторами у забезпеченні якісної допомоги дітям та сім’ям.

Реєстрація НДО в Реєстрі надавачів соціальних послуг — це не лише доступ до фінансування, а й підвищення довіри з боку громади, партнерів й отримувачів послуг. Відеокурс допоможе легко пройти кожен етап реєстрації.

Організатори: Міністерство соціальної політики України, Рада Європи, ГО “Соціальна Синергія”.

Учасниці/-ки: Уляна Токарєва, заступниця Міністра соціальної політики України, Ерленд Фалк, заступник голови Офісу Ради Європи в Україні, Маріанна Онуфрик, керівниця ГО “Соціальна Синергія”, Любов Солодухіна, Володимир Висоцький – експерти й лектори курсу.

Також захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV.

Акредитація: anna@ukrinform.com. Акредитація триватиме до 10:00 2 жовтня, для підтвердження необхідно вказати ім’я, прізвище, назву видання.

Додатково тут: https://www.facebook.com/gosocialsynergy

administrator

Related Articles