Онлайн тренінг «Особистий бренд у малому бізнесі»

Програма дій та реагування територіальних громад на надзвичайні ситуації (далі — програма CLEAR), що впроваджується міжнародною організацією Global Communities, в межах компонента «Економічне відновлення та ринкові системи» (EMRS) проведе онлайн тренінг на тему «Особистий бренд у малому бізнесі».  

 Подія відбудеться 03 жовтня 2024 року з 16:00 до 18:00 в онлайн форматі на платформі ZOOM. Онлайн тренінг надасть учасникам загальне уявлення про інструменти для розвитку та управління особистим брендом. Вони зможуть спланувати заходи для розвитку особистого бренду, що підсилить їхній бізнес та сприятиме його росту. Під час тренінгу учасники дізнаються про: 

  1. Розуміння особистого бренду. 
  2. Стратегії побудови особистого бренду. 
  3. Інтеграцію особистого бренду з товаром/послугою (ціннісною пропозицією). 
  4. Методи моніторингу та підтримки бренду. 

Крім цього, потенційні учасники можуть задати свої запитання у реєстраційній формі та отримати на них відповідь під час тренінгу. Для участі в тренінгу необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням – https://ee-eu.kobotoolbox.org/x/ULSk8WYE до кінця дня 02 жовтня 2024 року.

Зареєстровані учасники отримають посилання на подію на електронні адреси, вказані під час реєстрації, до 10:00 години ранку 03 жовтня 2024 року. 
 
 До участі в тренінгу запрошуються фізичні особи, фізичні особи-підприємці та юридичні особи із Дніпропетровської, Запорізької, Миколаївської, Харківської, Херсонської та Чернігівської областей.  
 
 Тренінг проведе Дмитро Якимець – керівник відділу не корпоративної соціальної відповідальності найбільшої ІТ компанії в Україні «EPAM», експерт з організаційного розвитку, тренер року за версією Форуму громадянського суспільства. Має досвід супроводу створення малих сімейних підприємств та відділів продажу великих корпорацій. Розвивав відділи продажу для національних та міжнародних компаній (Нова лінія, Мобілочка, Мобі Жжук, Адамаск, Кредо Банк, Ідея банк, Good valley, Handlopex, Romus, Львівська торгово-промислова палата та інші), малого та середнього бізнесу. Має досвід збільшення продажів для сільськогосподарських, косметичних та медичних послуг, школи іноземних мов, продажу шин, музичних інструментів, психологічних послуг, туризму та сфери гостинності, салонів краси, стоматологій, ІТ, виробництва вікон та дверей та інших. 
 
   
Про програму CLEAR:  
 
Програма дій та реагування територіальних громад на надзвичайні ситуації (CLEAR) – це гуманітарна програма, що впроваджується міжнародною організацією Global Communities та фінансується Бюро гуманітарної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку (USAID’s BHA). Програма CLEAR має на меті порятунок життів, зменшення страждань та задоволення потреб постраждалих осіб, одночасно підтримуючи громади у їх діяльності щодо реагування на такі потреби. 
 У межах компонента «Економічне відновлення та ринкові системи» (EMRS) програма CLEAR надає підтримку мікро та малим бізнесам, які постраждали від війни. На конкурсній основі гранти зможуть отримати фізичні особи, мікро та малі бізнеси, які зазнали негативного впливу війни (втрачене або пошкоджене майно, вимушена релокація, порушена логістика, зменшені продажі, міграція працівників та інші обставини). Також бізнеси матимуть можливість отримати інформаційну та консультаційну підтримку.  
Уся інформація щодо можливостей для підтримки бізнесу буде опублікована на офіційній сторінці Програми CLEAR у Facebook. 

 

administrator

Related Articles