Набір на авторський курс «Терапія писанням»

Центр освіти дорослих «Перший» запрошує дізнатися як використати слово для зцілення на актуальній освітній програмі «Терапія писанням», яка розпочнеться 16 жовтня.

Складні умови сьогодення ставлять багато нових викликів перед всіма нами. У кожного з нас своя міра стресостійкості, але зовсім оминути стрес неможливо. Звернутися по допомогу не завжди є до кого.

А буває так, що це – життєва необхідність!

І тут можна згадати, що завжди у нас є МИ, а також МИ є у своїх близьких, і у всіх нас завжди є СЛОВО. Слово лікує, слово зцілює душу.

Авторський курс досвідченої тренерки, письменниці та викладачки Олени Даниліної з 5 онлайн-зустрічей допоможе дізнатися відповіді на питання:

⁉️Як допомогти собі?

⁉️Як зцілити близьких?

⁉️Які слова для цього підібрати?

⁉️В якій послідовності їх вибудувати?

Протягом 10 годинного курсу разом з тренеркою учасники:

– звернуться до практики вдячності;

– пропрацюють емоції;

– дізнаються алгоритм терапевтичної казки й напишуть її для себе;

– зрозуміють, для чого потрібен сторітелінг;

– пройдуть шлях Героя.

Результатами курсу стануть кілька арт-терапевтичних практик, алгоритм створення казки й історій для соцмереж, а також учасники під керівництвом тренерки напишуть кілька особистих історій.

Долучитись до участі в курсі можна заповнивши заявку до 14.10.2024 за посиланням: https://cutt.ly/6eTC7xoB

Освітня програма “Основи проектного менеджменту” проводиться Громадською спілкою “Соціальне підприємство “Центр освіти дорослих “Перший” в межах проєкту  “Центр Освіти Дорослих – інструмент сталого розвитку громади” за підтримки DVV International в Україні DVV International Ukraine та сприяння Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини

administrator

Related Articles