Тренінг для природоохоронних установ «Екологічний та кліматичний вимір вступу України в ЄС»

Команда РАЦ “Суспільство і довкілля” запрошує представників природоохоронних установ взяти участь у тренінгу для того щоб ознайомитися із ключовими аспектами роботи ЄС, процесом вступу України в ЄС у частині довкілля і зміни клімату, а також з питаннями охорони природи в політиці та праві ЄС. 

16-17 жовтня 2024
Львів

Для участі у тренінгу заповніть анкету до 29 вересня за посиланням.

Участь безкоштовна.

Під час тренінгу учасники зможуть ознайомитися із ключовими аспектами роботи ЄС, процесом вступу України в ЄС у частині довкілля і зміни клімату, а також з питаннями охорони природи в політиці та праві ЄС.

Програма тренінгу розрахована на два дні.

Перший день тренінгу включає дві частини:

  • Загальну: особливості євроінтеграційних процесів в Україні, функціонування ЄС, acquis ЄС, переговорний процес.
  • Спеціальну: Глави 27 переговорного процесу “Довкілля і клімат”.

На наступний день тренінгу відбудеться організований виїзд на територію НПП Яворівський, де учасники можуть ознайомитися з роботою парку та розширити свої знання з питань охорони природи в політиці та праві ЄС.

Презентації тренерів будуть поєднані з практичними вправами та мережуванням. Серед тренерів – Андрій Андрусевич і Зоряна Козак (Ресурсно-аналітичний центр “Суспільство і довкілля”), Анастасія Драпалюк (експерт з природоохоронних територій UNCG, виконавчий директор БО “Фонд природи України”).

Кількість місць обмежена. За результатами анкетування буде відібрано 20 представників природоохоронних установ. Перевага надаватиметься установам, які займаються або планують займатись питаннями європейської інтеграції та майбутнього членства України в ЄС.

Про результати відбору учасникам буде повідомлено особисто електронною поштою до 1 жовтня.

Учасникам тренінгу відшкодовується проїзд до місця проведення заходу (автобус або потяг (не вище класу купе чи другий клас у поїзді Інтерсіті)). Учасники забезпечуються проживанням і харчуванням (у дні проведення тренінгу), а також тренінговими матеріалами.

Не пропустіть цю чудову можливість поглибити свої знання та розширити мережу професійних контактів!

Тренінг проводиться за підтримки Міжнародний фонд “Відродження” у рамках проєкту «На шляху до членства в ЄС: адвокація екологічних і кліматичних питань», що реалізується Ресурсно-аналітичним центром «Суспільство і довкілля».

administrator

Related Articles