У Львові дискутуватимуть, чи достатньо робить місто, щоб адаптуватися до зміни клімату

Чи достатньо робить Львів, щоб адаптуватися до зміни клімату, і який досвід інших міст ми можемо перейняти? У Львові запрошують на дискусію “Клімат змінюється. Чи змінюється Львів”.

Захід відбудеться 13 листопада о 14:00 год. у Сенсотеці (м. Львів, вул. Уласа Самчука, 22, Стрийський парк). Для участі зареєструйтесь, будь ласка, за посиланням: https://bit.ly/3t418qf 

Спікери дискусії:

  • Микола Рябика, ГО “Плато”, Львів;
  • Наталія Гончарова, дендролог, Маріуполь.

Під час заходу обговорять:

  • Чи достатньо робить Львів, щоб адаптуватися до зміни клімату?
  • Який досвід інших міст, зокрема Маріуполя, можна перейняти?
  • Що змінила війна у контексті адаптації міст до зміни клімату?

Дискусія “Клімат змінюється. Чи змінюється Львів” відбудеться у рамках серії заходів “Зона комфорту”. За допомогою цих зустрічей організатори прагнуть створити комфортне середовище для інтеграції та комунікації креаторів з різних регіонів та областей, які зараз живуть у Львові. 

У рамках проєкту відбудеться 15 зустрічей на різні теми: від озеленення та адаптації до зміни клімату, до культурного розвитку міста, Нового Європейського Баугаузу та цифровізації. 

Серію заходів “Зона комфорту” організовує Ресурсно-аналітичний центр “Суспільство і довкілля” спільно з Львівською міською радою та мережею міських бібліотек Львова за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

 

administrator

Related Articles